Ce avantaje am daca voi colabora cu o agenție imobiliara?

Avantajele colaborării cu o agenție imobiliară la cumpărarea/vânzarea unei locuinte.


Cumpărarea unei locuințe nu este numai o investiție importantă, ea reprezinta o investitie pe termen lung, deci trebuie luată o decizie chibzuită. Din acest motiv, trebuie să fiți foarte bine informați pentru a fi siguri că este o achiziție sigură și eficientă. Dacă apelați la serviciile Puzzle Imobiliare, vă veți bucura de următoarele avantaje:

Sfaturi din partea unor profesioniști.

Pe piața imobiliară există o mulțime de oferte, astfel încât poate dura ceva timp să cauți și să vizitezi mai multe proprietăți până îți găsești „căsuța ta”. Cea mai bună soluție poate fi să apelezi la Puzzle Imobiliare , care va analiza dorințele tale și iți va prezenta cele mai bune opțiuni. Acest lucru vă va oferi acces nu numai la proprietățile disponibile de pe platforma noastră imobiliara, ci și la proprietățile exclusiviste pe care le putem accesa prin partenerii noștri.


Economisești timp (și bani!).

Primind consultanță din partea unui profesionist, economisești timp și ai posibilitatea să găsești o casă pe care s-ar putea să nu o găsești prin alte mijloace, întrucât agenția Puzzle Imobiliare va căuta (intensiv) proprietăți care se potrivesc profilului tău.


Transparență și siguranță.

Pe lângă cunoștințe și timp, în procesul de achiziție al unei locuințe este necesară analiza completă a documentației proprietății și a proprietarilor acesteia. În acest caz, agenția Puzzle Imobiliare se va asigura că nu există nicio situație neplăcută care să poată interveni și pune în pericol o afacere sigură (spre exemplu posibile datorii legate de proprietate).

Procesul de vânzare a locuințe case poate fi foarte complex, putând întâmpina mai multe dificultăți operaționale, administrative, juridice și financiare, atât la începutul procesului, cât și după semnarea contractului de vânzare-cumpărare. Pentru a evita orice surpriză, puteți apela la serviciile Puzzle Imobiliare și a va bucura de mai multe avantaje:

Evaluarea imobilului.

"De ce trebuie să-mi vând proprietatea?" Aceasta va fi prima ta întrebare atunci când te decizi să o vinzi. O întrebare cruciala, la care nu este ușor să răspunzi, fără ajutorul unui profesionist. Desigur, poți studia piața din zona în care se află proprietatea și de acolo, poți estima valoarea locuinței. Cu toate acestea, o astfel de evaluare nu seamănă cu evaluarea făcută de o agenție imobiliară, care cunoaște bine piața și are competența deplină pentru a determina valoarea corectă a casei tale.


Ajutorul unui profesionist.

Alegând să îți vinzi casa cu ajutorul agenției Puzzle Imobiliare, te poți baza pe îndrumarea de specialitate a unui profesionist în vânzări, care cunoaște situația actuală a pieței, va ști cum să evalueze zona geografică în care se află proprietatea ta, precum și prețurile din această zonă. În plus, și foarte important, acest profesionist va ști să-ți vândă casa în mod eficient, deoarece cunoaște cele mai potrivite tehnici de vânzare. El va putea scoate în evidență punctele forte ale casei tale și va rezolva orice situații neplăcute cu care potențialul cumpărător se poate confrunta. Puzzle Imobiliare se va dedica exclusiv procesului de vânzare, căutării de potențiali cumpărători, promovării imobilului și accelerării procesului birocratic.


Siguranța procesului.

Vânzarea unei proprietăți este un proces birocratic care necesită ca documentele proprietății și ale proprietarilor să fie în ordine din punct de vedere legal. Pur și simplu un document greșit sau lipsa unui act va împiedica vânzarea proprietății. Și aici intervine din nou rolul foarte important al agenției imobiliare care va analiza toate documentele și se va asigura că toate sunt în ordine. Dacă nu se întâmplă să fie așa, agenția imobiliară va examina situația și va putea sugera măsuri pentru punerea în ordine a documentației, finalizând astfel vânzarea.


Disponibilitate pentru a organiza vizite.

Din momentul în care puneți casa la vânzare, este foarte important să puteți răspunde la telefon și să puteți programa vizite. Acest lucru nu este ușor de combinat cu viața personală și profesională. Cu ajutorul unei agenții imobiliare, vă puteți asigura că nu pierdeți nicio oportunitate de vânzare.


Publicitate și promovare.

Astăzi, platformele imobiliare sunt cele mai puternice pentru promovare. Pe lângă faptul că proprietatea dvs. este prezentă pe site-ul agenției, aceasta va fi publicată și pe marile platforme online de vânzări imobiliare.
Finalizarea procesului și consiliere după vânzare.

Vânzarea nu se încheie la semnarea propriu-zisă a contractului. Agenția imobiliară se va ocupa de orice situații neprevăzute care pot apărea după vânzarea propriu-zisă, fie cu proprietatea în sine, fie cu documentația. Indiferent de întrebare, profesioniștii din cadrul agenției au cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să rezolvați situația.


Deși există multe avantaje atunci când apelați la serviciile unei agenții imobiliare pentru vânzarea proprietății dvs, vă reamintim că o astfel de colaborare înseamnă, semnarea unui contract si plata unui comision (Puzzle Imobiliare practica cel mai mic comision, de 1,5% din prețul proprietății).

Contactează-ne la:
Tel. 0773 936727
Email: puzzleimobiliare@gmail.com

Gaseste proprietatea perfecta pentru tine.